2021-02-14 240 瀏覽
諗住係港島食日式放題,之前食咗大喜屋、碗屋,今次試下滿屋。我嚟之前都係睇咗依度嘅食評,見唔係差就試下喇。一嚟到安排座位,唔係講笑,真係俾佢嚇一跳,估唔到疫情期間仲可以坐到大髀貼大髀咁滯(sorry,我講緊係同隔離枱三九唔識七嗰啲食客),一路食一路驚。算喇,揾餐廳經營困難,完全明白嘅。好喇,講嘢食之前講下落單,今時今日仲用紙嚟落單其實真係幾懷舊,不過老實講,從左右前後嗰幾張枱急驚怒罵咁催order就知咁樣落單法,唔單止唔環保,仲會好易漏單(事實證明,我地落嘅壽司、刺身等咗成粒鐘都只係嚟咗幾款...)。如果啲嘢好食,咁等下都好應該嘅,可惜就唔係好得囉。鮑汁花膠我勸你就唔好嗌,因我有健全牙齒嘅都咬唔開,至於刺身我唔咁講,我淨係見到我隔離枱嘅小情侶成盤刺身食咗一兩件就擺咗係度,仲要食咗唔夠一個鐘就走咗,我斷估唔係好食得滯呱...去返個題目,我唔明嘅係,點解會有咁多好評,點解依間嘢仲可以咁多人幫襯,真係唔係好明。

好喇,講嘢食之前講下落單,今時今日仲用紙嚟落單其實真係幾懷舊,不過老實講,從左右前後嗰幾張枱急驚怒罵咁催order就知咁樣落單法,唔單止唔環保,仲會好易漏單(事實證明,我地落嘅壽司刺身等咗成粒鐘都只係嚟咗幾款...)。