2024-04-12 84 瀏覽
葵涌廣場向來都出名多小食,而且經濟實惠又多選擇,而今次我同朋友就想坐低食嘢傾吓偈,所以就去咗地下食孖寶車仔麵!😆發現呢度長期都好多人,但係都唔使擔心要等好耐,因為好多位,而且佢嘅選擇亦非常多,除咗有車仔麵之外,仲有多款小食甚至乎糖水都任君選擇🤩呢度嘅車仔麵配料超級多,真係揀到有選擇困難症🤣我同朋友今次就每人叫咗一個車仔麵再加一碟腸粉,平時食車仔麵時,我通常會叫蘿蔔,冬菇,而呢度仲有滷水豆腐食添,由於本人鍾意食辣嘅源故,我加咗秘製辣汁同埋辣油仲加咗秘製辣菜脯配上米粉,鍾意食辣嘅我超滿足😋而我朋友就叫咗滷水豆腐,豬腸,豬紅配上油面, 我哋兩個都食得好滿足,我哋仲叫咗小食腸粉,呢度既腸粉好滑,而且係多醬料仲有芝麻!☺️👍🏻總括然而,呢度既車仔麵既性價比好高,價格實惠,食咗咁多都係$119,而且亦都有懷舊風格,選擇有好多,簡直可以媲美住掃街既港式小食,除了主打既車仔麵外,我覺得絕對可以再encore,由於今次太飽,下次我決定再試埋佢哋嘅腐竹雞蛋糖水😆

• 爽滑腸粉
  • 蘿蔔