小編比較懶,想食串燒但又覺得要自己慢慢燒🔥比較耐同麻煩,所以用呢種形式就啱晒我😌 只要將啲串左野食既鐵籤放喺烤爐既齒輪⚙️上面,部機就會慢慢轉動鐵籤,等食物可以均勻受熱咁燒熟,能夠自動燒肉🔥 幾方便同好挽🤤 野食方面選擇好多,仲有自家製小食、飲品同甜品可以試,全部都係任食ga😜 醬料就有椒鹽、孜然粉、海鹽🧂、辣粉🌶️、燒汁🔥可以自由搭配,都幾抵食~(5 😍 係滿分,🤩係半分)2.5小時任飲任食 - $248 (好味指數:😍😍😍😍)加拿大多春魚 🇨🇦🐟唔會好細條,脹卜卜咁,燒到🔥酥脆可口,味道鮮美,有種獨特濃厚既香味,仲有卜卜脆既魚籽🟡幾正🤤黃金魚片頭 🐟啲魚片頭🐟彈牙有鹹香,味道會濃郁過普通魚蛋,幾鮮味又唔會腥,唔會一味依賴粉漿台灣一口腸皮脆肉香,裡面真係用左唔少豬肉🐷,豬味🐷濃郁香口,味道甘甜,裡面仲有一粒粒爽口既脂肪,但又唔會好漏,一咬開仲爆汁😋迷你豆卜啲豆卜脹卜卜咁,第一次食脆口既豆卜感覺幾得意,入面幾有咬口,同埋豆香更加出tim美國穀飼牛肋條 🇺🇸🐮🍖有幾多脂肪,所以燒起🔥油香幾重,都算肥瘦適中,燒完🔥肉質依然香滑軟腍,仲帶有少少彈性tim,牛味幾香濃都唔錯~美國穀飼牛西冷 🇺🇸🥩

(5 😍 係滿分,🤩係半分)

2.5小時任飲任食 - $248 (好味指數:😍😍😍😍)

加拿大多春魚 🇨🇦🐟

黃金魚片頭 🐟

台灣一口腸

迷你豆卜

美國穀飼牛肋條 🇺🇸🐮🍖

美國穀飼牛西冷 🇺🇸🥩
係牛🐮既後腰脊,運動量比較少,所以肉質鮮嫩同有咬口,有幾香既牛味🐮

厚切牛舌 🐮👅
彈牙爽脆唔會韌,有幾香既油脂味,夠juicy 又有幾香濃既牛味🐮~

蜜汁叉燒豬柳 🔥🍯🐷
用左蜜汁🍯做調味感覺會滋潤啲,同埋有啲似叉燒🔥🐷既味道😂 肥瘦適中,有油香同埋豬味🐷幾重~

爽口雞腎 🐥
口感質韌脆嫩,食落香口惹味,唔會有內臟既怪味

厚燒玉子 🔥🥚
質感濕潤厚實,綿密滑順,有幾清香既蛋味🥚 如果再嫩滑啲就更加好

蒜蓉烤蠔 🧄🔥🦪
蒜蓉🧄真係其中一種最好既天然調味料,放喺啲蠔🦪上面再攞去焗真係惹味有鹹香,仲可以帶出蠔🦪既鮮味tim~ 啲蠔🦪幾肥美飽滿,烤熟左之後都唔會縮水,味道濃厚鮮美,口感creamy綿滑,感覺唔錯~

蒜蓉烤青口 🧄🔥🦪
青口🦪一樣用左既蒜蓉🧄黎調味,一樣惹味有鹹香~

熊本一口牛 🐮🟫
呢個一口牛🐮係用左鮮嫩既部位切方塊🟫,難得既係一啲都唔韌,質感嫩滑鬆化同juicy,有幾香濃既牛味🐮,同埋切到啱啱好係一口size方便食~

安格斯牛肩肉 🐮
肩胛部係牛🐮經常運動既部位,所以筋肉會比較發達,肉質結實,同時肥瘦適中,切得比較薄都依然有咬口~

西班牙黑毛豬五花肉 🇪🇸🐷
夠晒肥美,燒起🔥有幾重既油香但唔會漏,口感溫潤醇厚,加上黑毛豬🐷係食橡果🌰既,所以更加香口juicy~

美國牛仔骨 🇺🇸🐮🍖
啲牛仔骨🐮🍖肉質柔嫩,肉味幾濃厚同多汁,有幾豐富細緻既油脂,分佈均勻,燒完🔥更加甘香可口~

原味雞中翼 🐥🪽
幾飽滿多肉,燒完都仲係脹卜卜咁,裡面肉質細緻嫩滑,幾香口惹味同juicy~

蠔油生菜 🦪🥬
啲生菜🥬幾新鮮同埋有揀過,唔會有鐵鏽色,上枱既時候仲係翠綠既,清新爽口,配埋鮮味有鹹香既蠔油🦪,係好食既標準配搭~

清酒煮蜆 🍶🦪
啲蜆🦪既份量幾多,洗得幾乾淨,唔會有沙~ 雖然比較細隻,但都幾鮮甜多汁,個湯🥣望落幾清澈,有淡淡既清酒🍶清香,可以癖腥同提鮮~

榴蓮波波 🟡
個榴蓮波波🟡既炸皮唔會過厚,質感酥脆,上枱既時候仲係暖暖地,一咬開已經感受到榴蓮芳香誘人既香味,個醬質地creamy,又唔會漏~

小食:
芝麻醬沙律🥗
味付螺肉🐚
呢個可以自己係喺雪櫃攞既小食~ 螺肉🐚係經典既日式小食,惹味清爽,口感爽口清甜

豆皮
豆皮係另一個可以自己攞既小食~ 味道香甜,有淡淡既豆既清香,感覺幾清爽~

飲品&甜品
有薏米檸檬水🍋💧、洛神花山楂茶🌺、涼茶☕️、烏龍茶☕️,同各式汽水🥤、啤酒🍺任君選擇,喺食完串燒🍢之後可以清熱降火🔥 甜品就有啫喱🍮同泡芙

好味指數:😍😍😍😍
推介指數:😍😍😍😍