第一輪點餐叫了三文魚+劍魚腩刺身,炸豆腐,鹽燒牛舌及吉列蝦卷,所有食物的味道都很好,但餐廳個男接代員的態度完全破壞了餐廳的形象,可悲!第二輪點餐同一時間叫了一份冷稻庭烏冬+吉列炸蝦,等了多過半小時食物仲未到,便問店員。之後吉列炸蝦到,但烏冬遲遲未嚟,烏冬嚟到時炸蝦巳凍了! 點知男接代員仲反過來怪責我哋唔一次過叫晒所有食物 ! 請問顧客係咪無權選擇分两輪點選食物㗎呢?! 嘩,明明係餐廳的問題,但仲要怪責顧客 ! 當我出接代處埋單時,禮貌哋再向男接代員反應問題 (食物要等咁耐,你番枱就慢啦!),他就話 “唔滿意,以後可以唔嚟㗎,無所謂的! 走啦!” 嘩,這樣的服務態度,簡直係‘’趕客‘’ 不可能做飲食行業的接代員

不可能做飲食行業的接代員

2023-11-26