2016-06-16 1622 瀏覽
聽過呢間好多次,但終於去左試啦!今次4個人七點幾上到去但係已經差唔多要等1個鐘入到去即刻叫野食: 黑松露野菌長通粉、明太子忌廉天使麵、雞翼三重奏,仲有一個pizza!佢上菜速度超級快個黑松露野菌長通粉一拎上黎已經有好濃郁既黑松露味,個醬唔會好淡,每一啖都食到好多黑松露醬而且d野菌亦都唔算少架,都好大塊!所以食落去都好滿足!另外個天使麵黎講,都係非常濃郁!因為佢真係好似有好多粒明太子咁,而且個醬係調校得好好味既!至於個雞翼,我覺得其實個玫瑰味就唔算好特出啦,反而有d似蜜糖味!個水牛城雞翼就有少少辣啦,又係好濃既醬不過都算還可以!但個檸檬味我就冇試過,聽返朋友講都唔算差,都幾香檸檬味㗎!最後就係個Pizza啦!我哋揀咗兩款: 海鮮喇沙Pizza同賭城至尊Pizza估都估唔到喇沙都做到Pizza!不過其實唔會係濃既喇沙味,只係原來喇沙pizza都幾夾!至於個賭城至尊Pizza就冇咩特別,同平時個d Pizza差不多!
佢上菜速度超級快

賭城至尊pizza