2023-02-07 23 瀏覽
最近pizzaexpress搞搞新意思推出一個套餐名為” All you can eat”,意思就是餐牌上的食物全部任食,包括沙律、小食、薄餅、主菜和甜品,另外包了一杯酒精飲品,價錢每位$388,另收加一服務費。入座時間120分鐘!我和朋友先叫了幾款食物一齊share,落單後幾分鐘已經上枱,速度非常快!意式八爪魚拼盤,是冷盤系列,八爪魚切成薄片配上橄欖油和橄欖,爽口彈牙!烤焗雞翼配意式辣汁,焗完熱辣辣上枱,雞翼惹味沾上少許辣汁更開胃。點單時詢問了店員,如果細食的朋友點pizza時可以叫二款口味,而我地叫左北京烤鴨味和蜜糖雞肉口味。薄餅是薄身的,食完唔會好飽,個人喜歡北京烤鴨口味,推介!肉醬千層闊麵,絕對是本日邪惡之選!每層闊麵之間夾了滿滿的肉醬,食完好滿足!甜品方面,叫了雲呢拿Movenpick雪糕,為豐富的一餐作結!總結:每一樣食物份量唔算大,可以多叫幾款試試,基本上叫3-4款以上已經回本,落單後食物上枱速度快,食物質素同平時一樣好味!