2022-12-08 35 瀏覽
【Hami Harmony】成日去開旺角食飯食到厭竟然係太子搵到 @hamiharmony簡直就係一間隱世意大利/法國風情cafe☕.🍴北海道軟殼蟹配黑松露扁意大利粉 - 💰128一黎到已經聞到好大陣黑松露味,超香🍄軟殼蟹超大隻,外脆內軟,2個人share食都超級滿足🦀白汁扁意大利粉,仲有d黃綠翠玉瓜,整體好香濃好好食🤍🍴小食拼盤 - 💰138芝士條、BBQ汁雞翼、甜薯條、芝士蔥餅🤩每樣都有d,芝士條同芝士蔥餅都好濃濃奶香味🧀BBQ汁雞翼唔會好細隻,炸得好香口,肉質嫰滑🐣甜薯條偏軟身,唔會好熱氣,感覺會比一般薯條健康d🍠同朋友去cafe必點選項👍🏻🍰香蕉拖肥批 - 💰52超有驚喜嘅甜品🤩本身望menu以為真係批黎,點知原來係好似木糠布甸樣嘅甜品🍮超多香蕉溶好creamy🍌雖然拖肥醬同有埋cream一齊食會有小小甜,但入面加咗d合桃碎,提升口感同微微中和甜度🤎貓貓甜品勺亦都非常可愛🐱🧋雜錦水果茶 - 💰48水果茶細細杯,上面有薄荷葉做裝飾🌱飲到百香果味,但因為無生果粒係入面所以唔係好知仲加咗咩🙈成杯都好香水果甜,好fresh🍊.店內環境真係好有外國風情🌾雖然我地去到被安排坐咗卡位但其實差
【Hami Harmony】

#香港美食 #852美食 #太子美食
#香港美食指南 #美食分享
#吃貨人生 #美食地圖 #美食日記
#HamiHarmony #Cafe #西式 #咖啡店
#hkfood #hkfoodshare #ufoodphoto
#eatgoodwest #foodforlife #foodlover
#hkfoodie #foodiehk #foodstgram
#hkblogger #foodieblogger
#hkfoodblogger #foodblogger