2014-10-11 10078 瀏覽
今日同個FD去行街,咁岩大家口痕都想試下日本野,最尾就去左呢間滿屋啦,成日都見到佢既廣告。佢地方都幾大,但張檯好窄,坐又坐得唔舒服,好多時放左幾碟就已經唔係好夠位,佢上菜又上得快BOR,所以會搞到食得好趕。不過佢D刺身都唔差,尚算新鮮,但選擇就唔算多,計計埋埋好似都係得十樣到。但對於我黎講,三文魚擁有新鮮三文魚味已經系最好不過因此不斷追加不過佢最正既係D炸物,天婦羅炸得好香脆,隻蝦又大隻,雖然唔夠熱。。。。但系食物非常開口,沾上醬汁,真系一級棒不過講到最吸引既當然係最尾既haagen-dazs雪糕,雖然只有三隻味同只可以食一盒,但對於放題黎講,我寧願食一盒貴既,都好過任食某牌子的
因此不斷追加
天婦羅