2022-08-09 260 瀏覽
📍#茶餐廳2.0 #MFJ荃灣 #MFJ中菜 #MFJ港式人均消費: HK60原來愉景新城都有平價茶餐廳 @restaurant2dot0 🙈 午飯時間不過人流唔多,唔洗等位👌🏻 餐牌選擇都多,好似咩菜式都有啲咁,真係升級版茶餐廳 😂 價錢比出面茶餐廳夠$10左右啦👎🏻雞扒拼漢堡扒旋風蛋飯🍛$60點咗個旋風蛋飯,即係咖哩蛋蓋飯😂 一塊煎雞扒+一塊煎漢堡扒,依兩塊野好難唔好食😂隻蛋好旋風我又唔係好覺,最大問題係隻蛋完全無調過味,寡到想喊,咖哩汁好淡又少,敗北係隻蛋度,希望佢只係忘記調味而唔係突登🙈愉景新城來講係平,但性價比記比較低不過見佢其實食物賣相都OK,而且又唔收加一,最多下次食第二樣🙊#mfoodjournal #instagfood #foodstagram #hkfoodstagram #foodie #hkfoodie #foodblogger #hkfoodblogger #foodblog #hkfoodblog #tsuenwanfood #chinesecuisine #chinesefood #hklocalfood #相機食先 #荃灣美食 #中菜 #港

📍#茶餐廳2.0

#MFJ荃灣 #MFJ中菜 #MFJ港式

人均消費: HK60

👎🏻雞扒拼漢堡扒旋風蛋飯🍛$60
雞扒拼漢堡扒旋風蛋飯

愉景新城來講係平,但性價比記比較低

#mfoodjournal #instagfood #foodstagram #hkfoodstagram #foodie #hkfoodie #foodblogger #hkfoodblogger #foodblog #hkfoodblog #tsuenwanfood #chinesecuisine #chinesefood #hklocalfood #相機食先 #荃灣美食 #中菜 #港式