Cambo ขุนทอง (The ONE)

呢間泰國菜好出名,放假就一於搵朋友一齊黎試下好彩有book定位先,去食晚餐嘅時候都多人排隊我地叫左個泰式炸蝦餅(4件),炸得好香脆又唔油膩,沾上泰式醬先係最好食!酸酸甜甜的,佢個醬同普通泰式醬唔同,係再甜多少少,不過甜度係剛剛好的泰式青咖哩軟殼蟹鍋配法包 我覺得係最好食的! 一開始用法包點青咖哩食嘅時候覺得好辣,不過其實佢後勁唔大,食多一陣就會習慣左個辣,仲會食到甜甜地嘅味道,用軟殼蟹點一點煮到熱騰騰嘅汁上面食,真係好好味,係絕配仲有啲少少脆身嘅薯仔可以點汁食香芒糯米飯就有少少失望,可能因為唔係芒果嘅季節,啲芒果食落唔甜不過糯米飯同椰汁就好出色,而且上枱嘅時候仲係微熱嘅,我覺得呢點好值得加分我地再叫左兩杯野飲,感覺normal不過整體黎講佢地嘅野食都唔差,係食得過嘅
呢間泰國菜好出名,放假就一於搵朋友一齊黎試下

好彩有book定位先,去食晚餐嘅時候都多人排隊

泰式炸蝦餅(4件)

泰式青咖哩軟殼蟹鍋配法包

仲有啲少少脆身嘅薯仔可以點汁食
香芒糯米飯

椰汁紅豆冰

龍眼冰

我地再叫左兩杯野飲,感覺normal

不過整體黎講佢地嘅野食都唔差,係食得過嘅
2019-03-23
泰式炸蝦餅(4件)
泰式青咖哩軟殼蟹鍋配法包
  • 青咖哩軟殼蟹