餐廳: 瘋狂小面 (佳德商業大廈)
資訊:

2022-03-23 156 瀏覽
疫情嚴重,多左叫外賣既機會,係外賣平台見到呢間店,聽個名,以為間店得面食,估唔到都有d川味火鍋食。沸騰二人豐盛套餐 $258係爐魚同牛肉中,食肉獸既我梗係簡左牛肉啦,仲包2碗白飯。不得不贊外賣鍋既設計,係超級穩陣,好似杯面既封口咁,雖然佢裡面湯料都唔少,但好安全咁送到黎,所以就算要拎比較長途既路都唔怕,配埋加熱架同酒精罐,令你唔駛開爐都可以嘆一嘆🔥鍋。個鍋都幾重份量,所以一開頭加熱需要d時間,不過放心,我地慢活咁食左2個幾鐘,個火都未熄。套餐仲包2碗白飯,鍋裡面除左主菜牛肉之外,仲有旺菜、土豆片、蓮藕片、芽菜、金針菇、萵筍同午餐肉。土豆片同蓮藕片都係薄切,所以係好入味。牛肉亦都好嫩滑,個湯底好,睇得出裡面有幾款唔同既辣椒調製,簡直係色香味俱全。我地最後留左個湯底,第日拎黎打邊爐,MM7😋。成都老冰粉 $18好好既解辣甜品,而且唔會太甜。如果怕辣野太熱氣或解辣,可以加叫飲品,除左汽水之外,仲有加多寶、自家製既烏梅汁、羅漢果冬瓜茶等解熱飲品,都係加$10-$12到。

沸騰二人豐盛套餐

沸騰二人豐盛套餐 $258

成都老冰粉

成都老冰粉 $18
好好既解辣甜品,而且唔會太甜。

2022-03-16
外賣自取