2022-08-20 80 瀏覽
講到川菜,不得不試下荃灣間川味雞的烤魚,料足新鮮,越食越入味,停唔到口,誠意推薦!餐牌有好多選擇,有椰子雞、麻辣雞煲,口水雞,烤魚、小食同冷盤等,款款吸引,樣樣都好想試下。但得兩個人食,我地都好貪心叫左半條烤魚、口水雞,仲想叫多幾樣小食。店員好細心提醒我地兩個人係食唔晒咁多,唔夠到時再叫都得,聽到店員咁細心的提點,即刻覺得好窩心,好有水準的待客之道!烤魚重慶麻辣魚小半條烤魚來到台前,我同朋友都呆左!!!因為小半條都好夠份量,一點都唔細,仲要勁多配料,有好多酸菜、娃娃菜、薯仔片、鮮菇等,濃濃麻香味即刻飄上來,聞到都好吸引!魚皮炸完好香脆,唔油膩,肉質好滑好新鮮,口感十足,吸晒D湯汁,好好食湯亦好濃郁,越食越野味。口水雞例牌口水雞水準亦好唔錯,雞皮爽嫩,雞肉細嫩幼滑,味道甜中帶辣,辣中帶香,香中帶麻,人人食完都口水直流。底層仲有鋪滿爽脆青瓜粒,兩者搭配細心,不錯的開胃前菜。結果,我地都食唔晒,因為實在太足料及
烤魚重慶麻辣魚小半條
口水雞
結果,我地都食唔晒,因為實在太足料及
烤魚重慶麻辣魚
2022-08-08