逸東軒

餐廳: 逸東軒
資訊:

餐廳: 逸東軒
資訊:

💭呢間餐廳真係bookmark 左好耐,終於抽到時間book 黎試啦😍😍😍唔知係咪太耐無去飲茶,今次黎飲個晏茶覺得真係好好食!🌸馳名燒味雙輝🌟🌟🌟🌟🌟今次呢餐最主要就係想叫呢個燒味雙拼黎試!因為之前一路都聽到d 人話呢間餐廳既燒肉同叉燒都好好味,所以一直都好想黎試下! 果然真係無令我失望!個叉燒真係好好食!好驚艷!個叉燒肥得黎又唔係全部都係肥膏,剛剛好!👍🏻👍🏻👍🏻燒肉雖然比叉燒無咁驚艷,但係有脆皮既燒肉就係好燒肉😙大家鍾意食燒味的話,呢個值得一試!🌸春風得意脆皮腸粉🌟🌟🌟🌟🌟本身以為係炸兩黎,點知原來腸粉皮入面係蝦春卷! 蝦味夠!好好食!個豉油調得好好!🤤🤤🤤大推!煎炸食物lover 必點!🌸逸東小籠包🌟🌟🌟呢個小籠包好夠熱! 每一個小籠包都有一個小湯匙兜住,等你唔洗夾既時候有機會穿底,好貼心!不過個湯匙可能同d 小籠包一齊蒸既關係,都幾辣手!🌸帶子蒸燒賣🌟🌟🌟🌟🌟個燒賣加上豆瓣醬,真係好好味!個豆瓣醬真係好惹味,連帶到個燒賣既蝦味都好出!豬肉燒賣愛好者一定要試!
2036 瀏覽

🌸馳名燒味雙輝🌟🌟🌟🌟🌟