2019-05-15 1927 瀏覽
今年情人節晚餐揀咗喺呢度食,一來想食生蠔,二來見佢食評好高,三來貪佢近屋企當晚去到,全餐廳滿座,好難得另一半今次好乖咁早三個禮拜前訂位,如果唔係真係冇得食!全晚只得一款情人節套餐供應,我哋好自然就點左兩set,頭盤係兩款唔同品種嘅生蠔,其中一款係韓國,而另一款就唔記得啦,但兩款都好好食同一時間,我聽到隔離枱點菜,原來可以只叫一份情人節套餐或者可以散叫其他菜式,而唔需要指定食情人節套餐,只怪我地唔一早問清楚,否則我哋可以試多啲唔同嘅菜式,唯有下次再試啦!食完嗰兩款生蠔,我哋仲聽店員推介點多咗四款不同品種嘅生蠔,主要係來自法國、西班牙同澳洲,全部都好新鮮好好食除咗生蠔外,佢哋其他菜式都唔錯,但當然以生蠔最出色啦,而且佢哋嘅店員都好好禮貌及友善,價錢又唔算貴,如果下次近近地想食生蠔,呢度係不二之選

2019-02-14
情人節