2020-03-14 105 瀏覽
今日約咗朋友食生日飯,咁梗係想食好啲㗎啦,所以就約咗朋友嚟食放題,旺角嘅放題有好多選擇,今次就揀咗至尊滿屋黎試一試。食物都係選擇都唔少,有兩大本簿俾你填紙落order,全部都彩色印製,可以俾你睇吓嘢食嘅樣係點,令到我樣樣嘢食都好想試!一嚟到梗係食刺身先啦,都有六至八種刺身可以選擇,有魚生吞拿魚帶子甜蝦鮑片等等,厚度都適中,唔會太薄交行貨!都幾新鮮添!而且叫嘅數量都俾得足,唔會偷雞比少啲!另外呢度啲熟食都幾好食,我好鍾意食呢個牛肉火鍋,仲有牛舌串燒菠蘿玉子,全部都好食!仲有好多壽司,唔會太大舊飯,阻着你個胃口,另外仲有啲雜物,炸番薯好好食同埋炸蝦都唔錯!仲有最後有雪糕食有最正嘅movenpick同Häagen-Dazs!好食!唯一想改善係飲品飲品選擇可以更多會更好!