特別推薦大家✅Dinner Teppanyaki Course For one person (HON)💰$588《前菜》有沙律🥗同薯仔沙律,正常發揮😌《北海道帆立貝》火候啱啱好🔥,佢用咗比較淡輕嘅冬瓜蜆湯做調味,增加鮮味又會食到更多帆立貝嘅原汁原味👍🏻《甘鯛》用咗立鱗燒🐟,半蒸炸嘅方式,做到外皮好脆➕魚肉嫩滑嘅質感🤤,配埋甘荀魚湯忌廉汁 ,好match,正《大蝦》蝦肉結實彈牙🦐🦷,用咗蝦頭嘅蝦膏➕白酒調咗一個濃而不膩嘅蝦膏汁,好香口、惹味,仲煎咗個蝦頭,可以食埋,好脆🥰《美國安格斯牛薄燒》淡淡嘅牛味🐮,好香口加埋中間嘅蔥蒜,薄燒好juicy😌《美國SRF極黑和牛》呢種和牛唔會好油膩,但牛味重🐄,未去到入口即溶,但都好軟淋☺️《黑豚薄餅》薄餅外皮好脆🫦,中間d黑豚加咗洋蔥🧅、生薑汁,夠惹味《炒飯》飯粒炒到粒粒分明🍚🍳,用咗和牛粒去炒,令個飯更加香,個飯好乾身,食落唔會覺得肥膩👍🏻《Soup》好好飲,係魚湯🐠,好鮮🤤《炒野菜》正常炒芽菜,夠爽口《Dessert》每次食鐵板燒一定係要食呢個焦糖多士🟡‼️金黃色嘅焦糖多士好吸引🥰,多士外層有焦糖,做到微微嘅焦香感,多士又好脆加
特別推薦大家
💰$588

前菜

《前菜》
有沙律🥗同薯仔沙律,正常發揮😌

北海道帆立貝

《北海道帆立貝》

甘鯛

《甘鯛》

大蝦

《大蝦》

美國安格斯牛薄燒  +  美國SRF極黑和牛

《美國安格斯牛薄燒》
淡淡嘅牛味🐮,好香口加埋中間嘅蔥蒜,薄燒好juicy😌

《美國SRF極黑和牛》

黑豚薄餅

《黑豚薄餅》
薄餅外皮好脆🫦,中間d黑豚加咗洋蔥🧅、生薑汁,夠惹味

炒飯

《炒飯》

Soup

《Soup》
好好飲,係魚湯🐠,好鮮🤤

炒野菜

《炒野菜》
正常炒芽菜,夠爽口

焦糖多士
開心果雪糕

《Dessert》
每次食鐵板燒一定係要食呢個焦糖多士🟡‼️
加埋開心果雪糕一齊食🍨,一熱一凍,好正,好飽都會覺得好好食🤤

*除咗依個$588 dinner set,仲有一個再精d嘅$788 set😋
**⏰晚市有三個時段,1800-2000 / 2000-2200 / 2130-2330

北海道帆立貝
甘鯛