Mama Mia! Pizzeria性價比高👍🏻薄餅控必試推介❤️香港要搵一間性價比高,又有意大利風味又好食嘅Pizza絕不容易。今次就比我搵到九龍城呢間叫Mama Mia Pizzeria 👍🏻真係要推介一下。我哋兩人order 咗一個二人餐(包一個12“吋嘅pizza,一個小食,包汽水),價錢都係百零蚊,另外加多一個意粉,餐廳仲要免加一,超抵食。1) 羅馬辣味煙肉12吋pizza第一口咬落個Pizza真係好感動😻同我之前去意大利羅馬D餐廳食嘅味道同賣相係一模一樣。而且仲好足料熱辣辣。性價比超高👍🏻。2)蜆肉Linguine意粉都不錯👌3)余均益雞翼💁🏻‍♀️⭐️呢個真心推介。本身余均益辣椒醬係好出名同埋都唔平。呢款雞翼好有地道特色👍🏻而且味道少少辣小小脆好夾好惹味😋真係好味到停唔到口👍🏻👍🏻👍🏻⭐️💁🏻‍♀️Mama Mia Pizzeria仲有啲一人套餐都係$58咋,超級抵食。我哋食咗半個鐘,就已經見到有好多好多外賣訂單,亦都有好多人幫襯。餐廳整體都好乾淨企理。嗰日我都見到好多family大人小朋友一齊嚟食,見到啲小朋友個個都食得好開心,所以呢間餐廳都好適合大人細路。餐廳仲有D打卡位,啱晒
Mama Mia! Pizzeria

性價比高👍🏻薄餅控必試推介❤️

1) 羅馬辣味煙肉12吋pizza

2)蜆肉Linguine意粉都不錯👌

3)余均益雞翼💁🏻‍♀️⭐️

餐廳仲有D打卡位,啱晒聚會或小朋友影吓相。

絕對係性價比高真心推介。支持小店👍🏻
2024-04-12
  • 余均益雞翼