又食牛大人喇😆 夏天打邊爐別有一番風味 今次去咗旺角分店 照舊食「極上和牛吃到飽」套餐 ($328/1)😋 湯底方面 今次揀咗「台灣鳳梨雞鍋」 入面有有半隻雞、鳳梨、苦瓜等 清清甜甜肉類、手工餃類、台灣小食等要用qr code落單 而丸餃、蔬菜、麵等等就自行去自助區拎 推薦台式蝦餃、芋頭貢丸同寬粉🤪作為食肉獸 全餐食得最多一定係肉😛 咁多款肉裡面最滿意係澳洲和牛M5牛肩卷 色澤粉嫩 口感軟嫩 牛味濃郁 雪花分布平均💖台灣小食有魚香皮蛋豆腐、台灣腸、鹽酥雞、甜不辣等 推薦梅甘酥脆薯🥳 熱辣辣嘅番薯 外脆內軟 面頭嘅酸梅粉酸酸甜甜減低膩感最後可以揀一杯movenpick雪糕或者仙草凍 做甜品 我地揀咗仙草凍~ 配料豐盛 有紅豆、珍珠、仙草、椰果同花生碎 仙草滑嫩 珍珠彈牙 好味😙

台灣鳳梨雞鍋

梅甘酥脆薯