2019-12-13 66 瀏覽
近排天氣轉涼,想食啲有湯又溫暖嘅食物,就諗起越南pho。又健康又好味😄。一直都好想試吓中環既Pho Bar,所以今日就趁病病地,早啲收工去試吓。好彩早d到,大約7點幾就開始多人。我叫咗個至尊Pho,佢有得自選配料,有金不換,炸蒜,芫荽蔥等,識食嘅我梗係所有都要啦。個Pho一上枱已經聞到好香嘅炸蒜味,令生病既我增添食慾😋個Pho 有勁多料,有生熟美國頂級牛,牛柏葉,牛𦟌,牛腩,牛肉丸,扎肉,真係咩都有,好豐富👍🏻同朋友share 咗個冰山燒豬頸肉同爆炸雞。爆炸雞有三款醬料,食得出係明太子沙律醬,Sriracha 沙律醬,同埋tartar sauce。個明太子同Sriracha 沙律醬好好食。唔止配上爆炸雞好食配上燒豬頸肉都好食😋總括來講性價比好高,平時一個至尊Pho 咁嘅質素都要大概$120,lee 度$100有找!下次再去試吓其他嘅嘢食先😁

好彩早d到,大約7點幾就開始多人。

冰山燒豬頸肉
爆炸雞