2021-06-06 477 瀏覽
MARKAHOUSE 平時經過呢間餐廳都幾多人排隊所以已bookmark左平日去試🤣 餐廳裝潢簡約落地玻璃設計感覺都幾舒服👍🏻Lunch Menu選擇唔算多但價錢都幾reasonable所有午餐都係$78加一又真係幾抵食😀澳洲安格斯牛肉車打芝士漢堡配薯條🍔識我嘅朋友都知道我係burgers lover所以食西式餐廳叫burger經常都會係我首選😝不得不讚呢度既burger😨佢嘅賣相的確相當吸引尤其是牛上面溶緊既芝士睇到真係好治療🤤😍 🍔burger嘅麵包非常有牛油香表面烤得香脆,中間既澳洲安格斯牛都算厚身有肉汁不過牛味唔算太濃郁. 配上香濃芝士同洋蔥蕃茄蓉醬汁一起吃卻是令一番風味而且減低了油膩感!sidedish既粗薯條剛炸起熱辣辣也非常香口👍🏻雖然不是我喜愛的美式漢堡不過以$78來講真係好抵食,唔錯👍🏻香脆魚柳全日早餐🍽賣相唔錯😁以呢個價錢份早餐真係幾豐富👍🏻主角魚柳都幾實淨而且無腥味,黑松露炒蛋的確炒得好滑身可惜蛋味唔濃無咩蛋香但其餘配料烤大啡菇烤蕃茄都唔錯鮮甜多汁好fresh!價錢合理餐廳又坐得舒服😄有下次

澳洲安格斯牛肉車打芝士漢堡配薯條🍔

香脆魚柳全日早餐🍽