2021-09-03 1469 瀏覽
大埔妹表示呢間餐廳夠膽講可以喺區內最平最高質👍🏻意粉、意大利飯定係各式各樣扒類嘅主菜都大份出色👍🏻-套餐有沙律🥗、飲品同埋主菜。沙律有粟米🌽、蕃茄🍅以及椰菜絲,拌以胡麻醬,新鮮開胃👍🏻醬烤原條豬肋骨配薯菜🐷$98-疊起嘅兩份特大份豬肋骨味道惹味🦴,切落都算juicy,份量超級大,外皮比較乾身少少,肥肉不算多👍🏻旁邊有解膩嘅沙律🥗以及大量香脆酥口嘅炸薯條🍟呢個份量完全可以share兩個人。雜菌黑松露牛乳意粉🍄$68-Blue house嘅忌廉類意粉🍝同意大利飯都好creamy,食落有甜味,牛乳為同奶油味同時好香濃🥛意粉煮到恰到好處,黑松露味同樣足夠,雜菌都為數不少👍🏻日式忌廉烤雞滑蛋飯🐔-呢個忌廉sauce超級creamy,好好送飯🍚烤雞香脆入味,咬落去超級juicy,雞油爆燈!滑蛋都做到好出色🍳起碼有3隻蛋嘅份量👍🏻芝士焗竹輪卷🧀$46-面頭有燒汁、蛋黃醬、紫菜,感覺好似食章魚小丸子咁🐙芝士竹輪好大條,咬落爆哂cheese,一咬半融狀態嘅芝士又唔會太漏🧀

醬烤原條豬肋骨配薯菜🐷$98

雜菌黑松露牛乳意粉🍄$68