Piggy我不嬲都係無肉不歡😍😍朋友介紹我嚟到呢一間牛川日本和牛專門店食放題,除咗食到日本和牛燒肉放題之外🔥🔥🔥亦都可以食埋刺身放題♥️🩷今日我哋決定食豪佢😍😍揀咗個至尊d餐($598),包含咗139品,唔同種類嘅A5和牛,牛肉🐮🐮豚肉🐷🐷雞肉🐣刺身,壽司🍣海鮮,炸物,一品,蔬菜🥬前菜應有盡有😋首先嚟咗一個日本A5和牛拼盤😍😍來自熊本及岩手嘅黑毛和牛😆包括咗牛柳,牛西冷片,牛肩胛💙牛肋粒,牛五花💜牛冧,牛小排等等,油脂超級豐富♥️♥️♥️燒過之後嘅和牛油脂更加甘香😋😋有啲部位更加係入口即溶,性價比極高🥰🥰🥰而呢一個至尊D餐呢亦都有我最鍾意食嘅刺身😳😳有齊大拖羅🩷中拖羅💛飛驒牛😋仲有三重伊勢蠔呢幾款刺身真係值回票價🤤🤤🤤油脂甘香嘅大拖羅,肉質嫩滑嘅飛驒牛🧡💜鮮味十足嘅三重伊勢蠔🦪🦪真係好抵食😋海鮮方面都唔輸蝕,我自己最鍾意就係甲羅燒🦀🦀同埋北海道半殼帆立貝🐚🐚蟹味超級香濃嘅甲羅燒鹹香十足🧡🩷北海道半殼帆立貝燒完之後,鮮味十足💙💚超級香整體嚟講性價比真係相當高❣️❣️
今日我哋決定食豪佢😍😍揀咗個至尊d餐($598),包含咗139品,唔同種類嘅A5和牛,牛肉🐮🐮豚肉🐷🐷雞肉🐣刺身壽司🍣海鮮,炸物,一品,蔬菜🥬前菜應有盡有😋

首先嚟咗一個日本A5和牛拼盤😍😍來自熊本及岩手嘅黑毛和牛😆

北海道半殼帆立貝燒完之後,鮮味十足💙💚超級香

整體嚟講性價比真係相當高❣️❣️
  • 海鮮拼盤