2023-05-04 28 瀏覽
吉列牛忌廉烏冬專門店喺香港有兩間分店,分別喺銅鑼灣同埋旺角,地點方便👍🏻今次我去咗旺角分店,就喺彌敦道726號嘅17樓,喺地鐵站行過去都唔使5分鐘🤗店舖都幾大,卡位旁邊有大嘅落地玻璃窗,採光度高,感覺簡潔明亮,好舒服☺️呢度嘅吉列牛同埋咖喱忌廉烏冬,一直好受歡迎,一場嚟到,我當然要食啦😆另外仲叫咗份小食雞翼。吉列牛自己動手燒熱,我鍾意呢種做法,可以因應自己喜好處理個生熟程度😍燒起上嚟好香,食落去同樣香口軟稔,滿意👍🏻套餐會配埋湯同前菜,仲有飯素飯,好惹味🍚而咖喱忌廉烏冬推薦大家必叫,咖喱味道好香濃,加咗忌廉落去好滑,配埋烏冬煙韌嘅口感,係多重享受啊🥹入面仲有牛肉同洋蔥㗎。雞翼有幾款口味揀,我哋叫咗牛油蜜糖單骨雞翼🐔仲加咗檸檬,所以食落去效果好清新,單骨雞翼勁容易食,懶人恩物。