招聘中
月薪 (面議)
$17,500-$20,000
月薪 (面議)
2021-07-07 784 瀏覽
雖然好多時出街都大魚大肉,但有時出街都想食清少少健康啲~聽營業師講,食譚仔其實都可以健康啲㗎喎(˶ ̇ ̵ ̇˶ )今日放工,想快快脆食餐便飯就返屋企,所以就去咗登龍街嘅譚仔食米線喇~根據營養師推薦,我揀咗清湯少米走邪惡嘅腐皮、蛋白質豐富嘅雞肉同脆肉朊,另加一碟充滿纖維嘅生菜至於病咗未好返晒嘅男朋友,就咁揀咗個牛丸米,佢唔想食粥就唯有咁食啦不過佢後尾覺得胃口比想像中好就想加餸,但發現全部都唔太啱食,啱食啲小食全部都係好油膩同辣,病緊就唔好食呢啲喇(;▽;)所以後尾佢再去time square買個包食😹整體正正常常冇咩特別,對於病人或on diet嘅人係一個相對好嘅選擇.最後特別要讚嘅係個到嘅姐姐好有禮貌,食過咁多間譚仔,呢間真係最好禮貌㗎(˶ˊᵕˋ˵)不過如果環境可以冇咁殘舊更好