2021-05-24 606 瀏覽
話說 Super Junior 出道15周年,但係因為忙內圭賢遲半年先入隊,所以佢依家先係15周年,追本命當然要追哂成團,所以去支持應援!感謝fans(嗚謝清單喺下面)為圭賢搞應援活動,個透明杯套好靚,個Griptok都好得意,現場個裝飾一睇就知係Phantom,當然唔少得佢啲大頭照。天氣再熱都阻擋唔到去支持嘅心,但我必須要飲一杯凍嘢!花斑茶社喺商場入面,有少少難搵。茶店所有茶葉都係由台中茶園直送,有紅茶、綠茶、烏龍同四季春。鳳梨冰茶 $26店員貼心問要紅茶定綠茶,我就揀咗紅茶兼走甜。始終有鳳梨所以都有微微微微嘅甜味,仲有少少鳳梨肉,又飲到茶味,都幾balance。現場見到好多人買黑糖珍奶,記低下次試先。特別嗚謝:@im.kyuhyun.elf @kris_in_blue @kyunite.hk @sopi_kyu.elf @sj.love.1106.s @kyu_cheeringkit

鳳梨冰茶 $26