2024-03-08 1302 瀏覽
最近搵到尖沙咀有間台式火鍋,地點方便易搵,就喺尖沙咀isquare 附近,唔使行好遠就可以食到幾有台灣風味既火鍋店首先,佢哋嘅120分鐘任食火鍋套餐都幾抵食,我地當晚揀左牛御品套餐,$359加一,仲送春陽茶事台式飲品!佢哋湯底就真係多到你唔知揀邊個好,一共有10款,全部都好想試!我地最後揀左元氣養生湯底,真係滋味濃郁,令你一啖之間就覺得身體好滋好潤!佢仲送兩隻大大隻鮑魚添佢哋嘅肉類選擇都好豐富,有澳洲M9和牛、美國牛小排、一口牛同埋封門柳等等,仲有西班牙豬梅肉,五花肉同羊肉!真係好多選擇,我個人最鐘意澳洲M9和牛,入口溶化而個牛味都係最出除咗肉類,佢哋仲有唔少其他嘅選擇,例如醉雞件同埋海鮮,有蝦、青口同埋蜆!唔係咁鐘意食肉嘅朋友都可以試下佢哋嘅豐富蔬菜同埋菇菌,真係好多款式可以揀擇!如果你鍾意小食,佢哋嘅鹽酥雞、地瓜丸同埋香腸都好好食,一定要叫埋!最後梗要食埋佢地d甜品啦!佢哋雖然係主打台式火鍋但係都有好多甜品選擇!你可以自己DIY飄雪綿綿冰,仲有台式芋圓吧加返你鍾意嘅toppings,仲有4款Haagen Dazs雪糕添!呢度食物多種類,味道好味,地點方便,坐得舒服,QR code

呢度食物多種類,味道好味,地點方便,坐得舒服,QR code 落完單上菜都好快手,絕對係一個好適合聚會同食飯地方。
  • 澳洲M9和牛肩胛肉
  • 沙茶海鮮鍋