2018-07-08 473 瀏覽
估唔到下午茶嚟到呢條酒吧街,居然呢間cafe高朋滿座,點都要等下見識下嘅🤤呢個set lunch首先佢哋個豬唔係well done,所以食落去中間嘅肉質非常之juicy,仲幾嫩滑。加上少少嘅香草味 同 燒汁,正呀🤠如果可以再多啲薯條就好喇😋呢個all day breakfast 有流心芝士牛角包,黑松露炒蛋,煙三文魚,牛仔腸,焦糖香蕉 同 雜菜沙律。 滑蛋炒得滑溜,流心芝士牛角包亦都非常之鬆軟,咬落去成啖芝士流出嚟。而我最鍾意就係個焦糖香蕉,香蕉上面嘅焦糖燒得香脆,薄薄哋非常之好味❤️呢個自家製既粉仔可以煮耐d就好啦🤤咁個粉仔就可以更加嫩滑,同更加完整一條條😋而且啲蝦米都非常之鮮甜,一啲沙都冇!加埋其他配料例如青瓜蕃茄等等,令到味道更加升華😍個雞翼係炸完之後,放d香草。夠曬香脆,雞肉亦都唔會好干好油。加上佢哋個芝士醬夠曬濃厚😊呢個bbq汁雞翼我鐘意佢個汁偏酸,雖然佢好多汁,但咬落去個皮依然非常之香脆嫁❤️咁熱既天氣緊係叫返杯特飲喇!而且佢哋啲特飲係用新鮮嘅生果打出嚟再落梳打水,正💖

Lunch - 西班牙黑毛豬 烤新薯粒

All day breakfast

牛油汁蜆肉自家製蝦米意大利粉

鮮果士多啤梨檸檬薄荷梳打 $48 / 玫瑰荔枝紅桑子梳打 $43

芝士醬雞翼

BBQ汁雞翼
Lunch - 西班牙黑毛豬 烤新薯粒
All day breakfast
牛油汁蜆肉自家製蝦米意大利粉
芝士醬雞翼
BBQ汁雞翼
  • 鮮果士多啤梨檸檬薄荷梳打$48/玫瑰荔枝紅桑子梳打$43
  • Alldaybreakfast
  • Lunch-西班牙黑毛豬烤新薯粒