2024-01-14 209 瀏覽
今日下午在新都會工作後,有空行過見到Shake Shack,原來新都會都開左呀🤩看到有新產品,白松露漢堡包,仲叫多左一個芝士薯條。真係好好味 好滿足。白松露既味道好濃郁,而且個包好鬆軟,加埋塊芝士我真係大啖大啖咁食😚我下午茶時間去唔多人 仲有戶外位坐下。店經理好好人,會經常去唔同既枱同客人傾計,照顧到唔同客人既需要。我地有同店經理傾下計,佢話新界呢邊既人對shake shack呢個品牌唔太認識,都唔知係食咩既,我覺得太可惜了,香港除左有McDonald 仲有其他好好食既漢堡包,希望大家都一齊explore好味既漢堡包🤘🏼👍🏼 下次要試埋佢個Guava Lemonade,見到有好多客心都有叫🤩🤤