上網睇到西班牙菜好想試,就揾左呢間專食西班牙菜既餐廳試下,呢度環境新淨企理,食物都唔係太貴😛松露蘑菇可樂餅😛$15/1 西班牙既可樂餅真係未試過,個人覺得好食過日式既可樂餅,外層好脆,咬香松露香即溢出😋😋😋  😍魷魚可樂餅😍$15/1 淋上醬汁令整體食落唔會太乾,魷魚口感q彈,好似食油炸版既章魚燒咁😍😍😍  🥰Beef Chuck🥰$300 牛排已經切好哂一片片,勁方便😋😋肉質好嫩個底仲有好多幼薯條,第一次見咁幼身既薯條😆口感會脆脆的😛😛  🙂Pork Collar🙂$98 整得好精緻,每塊豬都伴左塊菠蘿片,用黎帶出肉既鮮味,但我中意分開食😂菠蘿勁鮮甜,豬肉略為有d韌,但味道ok既😆😆  人均:$244 特色既西班牙美食唔係度度都好食,呢間真係幾唔錯,想食下新菜式可以黎長沙灣一試👼🏻👼🏻

😛松露蘑菇可樂餅😛$15/1

可樂餅

😍魷魚可樂餅😍$15/1

🥰Beef Chuck🥰$300

牛排已經切好哂一片片,勁方便😋😋肉質好嫩

Beef Chuck
個底仲有好多幼薯條,第一次見咁幼身既薯條😆口感會脆脆的😛😛
Beef Chuck

🙂Pork Collar🙂$98