餐廳: Lamees
資訊:

2021-09-11 141 瀏覽
屯馬開通 真的很興奮 可以去多d九龍城食飯🤣 今日就去左宋王臺站既一間中東菜餐廳食飯啦😍 餐廳裝修富有中東特色 加埋餐廳入面播嘅音樂 真係好似去咗旅行咁 好relax😚喺店員熱情介紹底下我哋試咗幾款食物 分別係Octopus El Batata, Kibdeh- Chicken Liver同Lamb Tender Shokaf🤤 Octopus El Batata係一個非常開胃嘅八爪魚沙律 同出邊食到嘅八爪魚有d唔同 呢度嘅特別腍 好清夾唔會好韌好難咬😍 沙律有羅馬心生菜 薯仔粒 紅洋蔥 加上橄欖同埋莞茜 非常清新開胃👍🏻 Kibdeh- Chicken Liver都好特別 平時我比較少食雞肝 不過店員表示呢個真係好值得一試🤫 果然冇令我哋失望 香煎雞肝配上紅石榴汁 酸酸甜甜 好香好好味😋 仲可以放入Pita Bread食 好惹味🤤Lamb Tender Shokaf賣相好靚 係爐上放上羊肉串同蔬菜串 仲有麵包同薯仔😍 羊肉串挑選澳洲羊肉 羊味好香濃 特別係有少少肥膏嘅位置 真係齒頰留香👅 就連蔬菜串燒都非常好食 紫洋蔥好甜😋最後當然都要試吓地道甜品 揀左Halawet El Jibi

Octopus El Batata

仲可以放入Pita Bread食 好惹味🤤

Lamb Tender Shokaf

最後當然都要試吓地道甜品 揀左Halawet El Jibin 用甜芝士包住鮮忌廉 加上玫瑰糖醬凍食 口感幾似蛋卷 都好特別架🥰
Halawet El Jibin
呢度都幾受歡迎 好多時都會full 想試嘅朋友記得book位🌟
Octopus El Batata
Lamb Tender Shokaf