2024-03-14 15 瀏覽
呢間係九龍灣淘大商場果邊嘅西餐廳---🌟SuperNormal🌟覺得幾抵食又好有氣氛,令我哋一而再咁回訪,味道又唔錯所以已經唔係第一次食,見佢餐牌仲新出咗個燒雞,好吸引,緊係要點黎試試啦,有半隻同全隻份量選擇,好好👍🏻._.🐥 | 酒香脆皮燒雞 (半隻)| 🐥我哋兩個人食,緊係揀半隻,半隻但都好大份,食到好滿足。肉質嫩滑又多汁,一啲都唔鞋口,外表燒到好香脆,伴碟菜式豐富焗到好香,落埋蒜香汁更濃味。最貼心係會附上手套唔洗驚整污糟隻手又方便拎上手食👍🏻·🐟 | 香煎海鱸配雲吞 | 🐟充滿濃郁嘅芝士忌廉汁,令到本身無咩味道嘅海鱸魚同意大利雲吞都好夠味,芝士味好重,鹹鹹地,芝士控絕對係不能錯過🧀.🍄 | 香煎露筍鵝肝牛肝菌意大利飯 | 🍄意大利飯係充滿牛肝菌汁,結身嘅口感,面頭仲舖咗舊大大舊鵝肝,鵝肝香煎完充滿香濃嘅油脂滴曬落意大利飯到,顯得更惹味!✨️.🧃 | 橙汁 | 🧃._.
._.
🐥 | 酒香脆皮燒雞 (半隻)| 🐥