話說今次去咗間有種歐洲度假feel嘅餐廳,梗係要分享下啦!🍴首先,我嚟咗杯Shirley Temple,色彩繽紛添,飲落去得意啲令人心情好嘅氣泡,真係解渴又開心😋。而家講重點,佢哋嘅Angus Rib Eye 12oz,啲肉呢,簡直係每啖都欲罷不能!煎得啱啱好,外面微焦香,入口肉汁四溢,咁嘅烹調技巧迫使我忍唔住奉上拍手👏🏼。至於海鮮Paella,天啊,係我今生食過最足料嘅paella!海鮮鮮得出奇,每啖飯都帶埋海鮮味,食哂都仲想再食!最後,唔得不提嘅係裝潢,真係得其濃厚復古味,令哂dining experience提升好多檔次。宜家搵間可以留低滿滿美好回憶同味覺享受嘅地方真係唔容易,而呢度,完全符合咗我嘅期望,下次我哋聚會一定會再嚟!😊🌟