2018-04-30 169 瀏覽
同朋友想試釜飯好耐 今次終於黎試到🤤早左少少到 原來6點先開門做夜市🙈門口可以見到司傅整釜飯 最多可以同時整10個😯一開始叫左個芝士玉子燒 外表睇落普普通通 同平時冇咩分別🙈 但原來切落去裏面竟然係芝士拉絲 切開左d 芝士泌出黎🤤🤤 入面d 芝士熱熱地 加埋玉子本身甜甜地 而且個玉子好嫰滑 加埋芝士一啖放落口好結實有口感 有d 似我之前係東京食到個種味 好幸福😍我地仲叫左呢個芒果天婦羅壽司😆 好鍾意上面個塊芒果 同埋奇異果🥝甜甜地 有d 濕潤 令到下面天婦羅🍤 加埋飯冇咁乾👍今晚主角到啦😍😍 但要等1分鐘先可以開 焗一焗先可以開🙈餐廳比左個漏斗仔計時😆呢度d 店員食之前會同你講下等等食完面頭d 送 下面d 飯未食哂就可以加茶同紫菜 好似食茶漬飯咁🤤 姐係叫一個釜飯 原來有兩種食法👍我地叫嘅係海膽三文魚籽🤤🤤呢度d 海膽係預期中新鮮而且唔腥 好想瘋狂食 唔夠喉🤤 另一半三文魚籽都係 好鍾意一啖咬落去裡面d 汁泌出黎嘅感覺 仲要唔腥☺️另外仲有d 菜蛋絲 鮮菇 青豆 洋蔥等等係裏面 食哂都唔驚冇嘢送飯😆食凈d 飯 加紫菜又可以再加茶變茶漬飯👍燒肉串同樣好食 燒得好香 加埋檸檬酸酸地👍燒青花魚
同朋友想試釜飯好耐 今次終於黎試到🤤

早左少少到 原來6點先開門做夜市🙈