2024-04-12 86 瀏覽
今日咁岩去九龍灣附近做野 見到光榮 好耐無食過 諗住試下 我叫左xo海鮮炒飯 落單之後 隔籬左右黎哂野食 都見到伏伏地 佢地又係Xo海鮮炒飯 好似濕炒咁又一嚿嚿 同干牛河 😂 到我碟炒飯黎左 同隔離一樣都係濕濕地😢 但有好多河粉碎係飯入面 好似食完收枱返去果d 餸頭餸尾咁 一路食 越食越難食 食得好痛苦 都食左2/3 因為我體力勞動大 無計 局住食 但另外就係樓面,服務態度真係幾好一坐低 個男仔匙羹叉 放埋入熱水到 消毒另外收銀 都幾有禮貌 我見佢對其他客 多謝前多謝後 多多支持 估佢地樓面唔到 仲有杯奶茶都麻麻哋,不過我自己叫咗少少甜 唔知係咪少少甜嘅關係 搞到杯嘢飲怪怪的 又無哂冰 水吧技術唔夠 不過一同樓面講 佢哋即刻話俾杯冰我👍👍👍
但另外就係樓面,服務態度真係幾好
一坐低 個男仔匙羹叉 放埋入熱水到 消毒