2024-01-23 3688 瀏覽
好多人都好奇半島酒店的自助餐係咪真係咁鬼正?今日就帶大家去睇下半島酒店啲食物係點樣啦🫢我主要島得去半島唔係食佢的食物,而係去感受佢地的服務態度,只要你係佢視線範圍,行出行入都有人幫你拉凳,然後撞到面會微笑,真心態度唔錯(但打電話預約的職員就好串,離開餐廳後搵廁所時職員都好串)食物方面都唔錯,其實款式都算多,有冷盤、熱食、甜品、各種朱古力、有少量其他國家嘅菜式!特別係甜品,幾乎每一件上面都有金箔🫢顯得更加高貴~以各款食物嘅味道都好食過平時其他自助餐,感覺都算唔錯😘而且佢嘅質量都幾好~海鮮長腳蟹任攞,而且有鮑魚任食,呢個唔係簡單自助餐都有嘅👍講到咁好都有美中不足,呢度係冇嘢任飲嘅,平時嘅自助餐都會有自助飲品,呢度你搵晒成個場都唔會有嘢飲(除左湯🫢)因為飲品你係要另外俾錢就可以任飲,佢只會包你一杯冇飲精飲品!佢會喺你食甜品嘅時候,先會提你有一杯飲品🫢一開波係完全唔知道😂😂😂我覺得比咁貴嘅錢,你求求其其俾啲橙汁蘋果汁人哋任飲都好呀….呢個就係全個過程最唔滿意嘅地方😂😂(btw水係任飲,佢會自動過嚟斟)不過我覺得試吓又無妨,始終半島餐廳都比較出名,就嚟感受吓個氣氛囉☺️#黃怪獸 #黃怪獸覓食 #黃
好多人都好奇半島酒店的自助餐係咪真係咁鬼正?

今日就帶大家去睇下半島酒店啲食物係點樣啦🫢

海鮮長腳蟹任攞,而且有鮑魚任食,呢個唔係簡單自助餐都有嘅👍

#黃怪獸 #黃怪獸覓食 #黃怪獸自家製 #香港美食 #香港好去處 #香港 #食 #食譜 #食飯 #自己整 #食飯啦 #yum #yumyum #yummy #hk #hkfoodie #hkfood #foodie #foodiehk #foodporn #hk90s #想要更多真實食評搜尋ig黃怪獸覓食 #love #followback #instagramers #tweegram