2024-03-11 355 瀏覽
📝食評時間⏰又到了‼️最近想嘗試下一星期內抽幾日食素,之後就上網search下有咩餐廳,今日就黎試下呢間發現呢間位於深水埗既素年,係一間日系裝修原木調既cafe💗我地夜晚去食,係外面排左15分鐘就入到去,今次我地叫左幾樣野,分別係1️⃣黑松露炸蝦帶子意大利飯2️⃣自家製茼蒿青醬意大利粉3️⃣免疫力增強特飲4️⃣焦糖香蕉朱古力咖啡燕麥奶每款菜式都表現出色,調味做得幾好,飲品都好正📋餐牌選擇種類不多,下次會想試下佢地既漢堡,見好多人都order漢堡😛用既係Impossible meat🥰個人prefer impossible beef多過beyond meat🔖總括而言,幾推薦想食素食既朋友去素年試一試,食品同飲品都滿意,portion好夠食👍🏻5個🤩為滿分食物味道🤤:🤩🤩🤩🤩餐廳環境、舒適度🍽:🤩🤩🤩價錢💸:🤩🤩🤩服務🤗:🤩🤩🤩🤩打卡指數📸:🤩🤩🤩食過返尋味指數🎉:🤩🤩🤩
📝食評時間⏰又到了‼️

每款菜式都表現出色,調味做得幾好,飲品都好正

5個🤩為滿分
食物味道🤤:🤩🤩🤩🤩
餐廳環境、舒適度🍽:🤩🤩🤩
價錢💸:🤩🤩🤩
服務🤗:🤩🤩🤩🤩