餐廳: 新源興燒臘茶餐廳
資訊:

2023-11-23 498 瀏覽
24小時營業在中上環一帶,應該沒有其他選擇我晚上9點幾,還在周圍搵地方,想隨便食少少嘢先去酒吧,估唔到喺呢條街見到有這間茶餐廳晚上九點,當時也差不多滿座食物種類都好多,大部份茶餐廳有的炒粉麵或多士,佢哋都有,還有好多小菜,現場基本上其他客都係食小菜,價錢都唔貴而我只想食個普通炒粉麵,價錢好平,喺中環中心附近,估唔到有一間炒飯可以唔使$50我叫咗:枝竹豆腐北菇飯(因為𨍭炒米 - 加$4)共$44 價錢真係好便宜,食物方面味道都唔錯轉左炒米底,米粉炒得唔錯有機會一定再食他們的小菜,因為旁邊全部都在食小菜
24小時營業
在中上環一帶,應該沒有其他選擇

晚上九點,當時也差不多滿座
轉左炒米底,米粉炒得唔錯

有機會一定再食他們的小菜,因為旁邊全部都在食小菜