2023-09-09 68 瀏覽
突然想食刀削麵就黎試下我地叫咗:麻辣豬頸肉刀削湯麵麻辣豬頸肉刀削湯麵的味道非常好。湯底無乜味精,食完口渴。麻辣豬頸肉有得揀辣度,豬頸肉好脆,炸完但又不會感覺太油膩。加上刀削出的麵條,麵條口感厚實,有彈性,有飽腹感。抵讚👍🏻味道:⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐️賣相:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️口水手撕雞刀削麵口感:手撕雞肉嫩滑多汁,口水味都幾OK! 吾算太辣,鍾意食辣嘅朋友可以試吓。搭配上刀削麵的彈牙口感,兩者都幾夾。份量都夠食,手撕雞下面有木瓜絲,令到冇咁油膩👍🏻味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️賣相:⭐️⭐️⭐️⭐️ 小食:蠔油菜心吾會太老!份量都吾算少😉味道:⭐️⭐️⭐️⭐️賣相:⭐️⭐️⭐️⭐️飲品:豆漿跟餐加$6,都幾大杯,上到枱又吾會太熱。剛剛好👍🏻味道會比較甜,但又吾會太水,所以都算吾錯🤤味道:⭐️⭐️⭐️⭐️賣相:⭐️⭐️⭐️⭐️總結:食物性價比也不錯!地點十分方便!隔離婆婆話越式春卷有啲燶,服務員都肯主動拎入去換👍🏻重新出過🙇🏻‍♂️抵讚👍🏻地理位置:⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
突然想食刀削麵就黎試下

飲品:
豆漿
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️

總結:

食物性價比也不錯!地點十分方便!

地理位置:⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️