呢間小店位於大角咀,用QR code落單好方便,要讚下上菜速度好快,「砂煲老鼠粉」、「 咖吔多士💚」都係必食😍🤟🏻,btw飲品名好搞笑😂:-1️⃣「砂煲老鼠粉 🍳($78)」(大家唔好比老鼠個名嚇親🐭😂)超有鑊氣,大大煲!而且充滿豬油同魚仔香味🐷🐟!蛋黃超吸睛😌~Loh see fun in clay pot👍🏻-2️⃣「椰香鮮油咖央多士🍞🧈($28)」(本身想試南洋鮮油燒麵包,但太好賣賣哂🥲💔),甜甜地嘅咖吔同鹹香牛油係絕配😈~Kaya butter toast 👍🏻-3️⃣「泰式生蝦(8隻)🦐($88)」蝦食落有膠質,配酸酸甜甜嘅醬幾開胃👅,btw呢道菜好少食唔太識評👀~Thai sashimi shrimp-4️⃣「古仔路肉骨茶河粉🍜($68)」呢款正正常常🤣~Kuchai lama bak kut teh ho fun-5️⃣「恐龍下蛋(凍)🍫($28)」阿華田味超級濃!配朱古力雪糕🍦,有adffogato嘅感覺🤪,甜度適中,但唔知點解好似唔係咖啡,變咗阿華田~White coffee with icecream (iced)👍🏻
1️⃣「砂煲老鼠粉 🍳($78)」
(大家唔好比老鼠個名嚇親🐭😂)
2️⃣「椰香鮮油咖央多士🍞🧈($28)」
3️⃣「泰式生蝦(8隻)🦐($88)」
4️⃣「古仔路肉骨茶河粉🍜($68)」
5️⃣「恐龍下蛋(凍)🍫($28)」
砂煲老鼠粉
椰香鮮油咖央多士