2019-08-07 205 瀏覽
搬左入元朗住一段時間,啲人話好多好野食,但食來食去都係嗰幾間,開始有啲悶。有日經過呢間係西餐小店,唔係好大間,但幾舒服,佢個menu唔係好貴,所以我同男朋友決定一戰!入到去試左佢個湯、意粉、burger同朱古力!佢個湯好飲呀!🙈🙈係有少少松露嘅香,食得到嘅菇!好飲!佢杯mint朱古力都係好出色架!有陣陣嘅mint同好濃郁嘅朱古力味!好正🍫🍫之後係炒蜆意粉😇平時超鐘意食炒意,因為佢無sauce都可以好香好入味,係好神奇!所以自己都會煮。呢個炒蜆意粉無砂有鮮味,有少少olive oil, 好香!都係好不錯!😎😎最後係burger🍔佢個都係誠意系列,唔係漢堡扒,都幾juicy! 如果個包可以無咁乾就perfect啦!簡單黎講,呢個價值呢個質素,很不錯!😋

入到去試左佢個湯、意粉、burger同朱古力!
佢個湯好飲呀!🙈🙈係有少少松露嘅香,食得到嘅菇!好飲!
簡單黎講,呢個價值呢個質素,很不錯!😋
  • 蘑菇湯