2022-01-02 812 瀏覽
十勝和牛食料理 (天水圍)元旦日同朋友喺天水圍搵咗間平價日本菜食。之前行過見到種類繁多,價錢又親民,所以趁呢幾日大家都放假就過嚟試下🥰.🔸牛肉湯烏冬(超人氣) $41個湯頭係偏甜嘅日本醬油味,烏冬則是一般有少少彈牙嘅口感。但令人有驚喜嘅係,肥牛嘅份量係出奇嘅多,加上肉質唔會好韌。另外,波菜嘅份量毫不吝嗇,落好落滿,重點係唔會好多渣👍🏻👍🏻。.p.s 均衡營養,對病人嚟講(除粥以外),係一個唔錯嘅選擇🥲👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5..🔸燒石鍋鰻魚飯 $54講起鰻魚,當然唔少得甜甜地嘅鰻魚汁。鰻魚冇腥味,除此之外,都係普通嘅炒飯。飯嘅口感軟硬適中,味道適中,配上甜甜地鰻魚就平衡到兩者嘅味道~👍🏻👍🏻👍🏻/5..🔺cp值高,可能我地點咗比較安全嘅熟食🤭🔺另外有加一服務費喔~
十勝和牛食料理 (天水圍)
🔸牛肉湯烏冬(超人氣) $41
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5
🔸燒石鍋鰻魚飯 $54
👍🏻👍🏻👍🏻/5
🔺cp值高,可能我地點咗比較安全嘅熟食🤭
🔺另外有加一服務費喔~

2022-01-01