2019-04-11 88 瀏覽
深水埗不嬲都多野食平靚正😍 今日就同朋友試間平民價日本餐廳🙈~.御品壽司🍣拼盤 $98 因為選擇困難,最後我地簡佐食拼盤唔洗諗😍 一共有10件:三文魚2件、油甘魚、鯛魚、吞拿魚、玉子、鰻魚、蟹子、熟蝦、甜蝦、赤蝦🍣 魚類唔會太乾身同有腥味 而且好厚肉 飯身都好煙un唔會散抵讚👍🏻 我至愛既蝦類全部都大大件 勁鮮甜😚 佢有兩種豉油可以點:左面係甜豉油,右面係略帶昆布湯既豉油 兩種點法都有唔同風味🙈.鰻魚卷物/吞拿魚卷物我地唔夠喉仲嗌多佐兩條卷物 味道都好唔錯 我平時唔食開吞拿魚都接受到 細細件鰻魚都依然好有味🙈.吉列炸蠔 4件 $52真係新鮮炸起 而且唔會話太多炸粉 都大大件 成件都係蠔肉黎😍 點埋沙律醬都幾和味~.照燒雞扒湯烏冬 $78雞扒好細心地已經有切好 塗上少少日式燒汁啖啖肉咁食 湯底清清地仲要有溫泉蛋食☺️ 我地仲加佐少少昆布豉油更加入味🤭 烏冬都幾滑幾爽口 .總結,服務態度幾好👍🏻 仲要有雪米糍做飯後品😍 而且佢有勁多平民定食set可以簡 尤其是燒肉勁吸引😚 下次可以一試 小區日式黎講都性價比幾高👍🏻
御品壽司🍣拼盤 $98
御品壽司🍣拼盤