2022-07-07 685 瀏覽
平民價日本菜😚🇯🇵天水圍嚟講 有間唔貴又好食嘅日本餐廳 真係好難得🥹重點係一啲都唔求其 呢個價錢來講 都算好有質素🌟難怪星期一至日 每次晚市都排晒長龍 唔等吓位都冇得入去食~ (´・Д・)」蟹籽沙律 (大) 💰$40 🦀我每次去都必嗌😋 啖啖青瓜絲都沾滿脆卜卜嘅蟹籽,配埋蛋黃沙律醬 超fresh超開胃!仲要係真係一大盆!四五個人都夠分😍牛油果風沙芝士果鰻魚卷 💰$44 🍣牛油果同鰻魚都係我最愛😜所以見到呢個配搭 諗都唔使諗 即order~ 果然⋯無得輸💕8品剌身盛合 💰$190 ‼️(三文魚、鱆紅魚、油甘魚、吞拿魚、八爪魚、帶子、甘蝦、北寄貝)你冇睇錯 $200都唔使🥹!仲要樣樣新鮮 過下口癮嘅話 唔使特登去食放題 呢度就搞得掂😎大蝦雜錦天婦羅 💰$57 🍤❤️樣樣都有啲 鍾意食炸物嘅朋友唔好錯過🥰墨魚咀唐揚 💰$34 🐙其實呢個真係冇乜特別 好好嚼🤣點埋沙律醬 真係一粒接一粒 好快就清晒成碟~ 呢個都係我每次去都一定會order嘅嘢食😜金龍蝦反卷 💰$41 🍤🍣呢個係我媽媽至愛🤓 其實我唔覺得有咩特別佢話就係鍾意啲蝦炸過 夾落飯入面好過癮😂喜歡都可以試吓嘅~ 雖然唔特別 但確實係好味嘅😜
平民價日本菜😚🇯🇵

墨魚咀唐揚 💰$34 🐙

金龍蝦反卷 💰$41 🍤🍣

日式咖喱牛蛋包飯 💰$48 🐮
真係當快餐食都掋到爛🌝

*餐廳會不停咁播 [沉默是金]純音樂,
每次食完飯我都會被洗腦🤣!