2022-11-23 59 瀏覽
大家若然lunch time 到訪,請預留足夠時間,起碼兩小時用餐時間先好去。落完單後total 等咗45分鐘先有野食,當中催過兩次單,最後竟然仲要上錯野食!!!明明叫長通粉,最後上咗all day breakfast。我唔明既係催完單之後仲要等咁耐, 究竟果幾十分鐘係度做咩? 當日餐廳仲要唔係坐滿人既! 仲有其他人發生同樣情況,懷疑間餐廳只有all day breakfast! 你叫咩都好,最後都係俾all day breakfast! 根本就夾硬黎! 仲要明明餐廳出錯,果客唔出聲你就當冇野,我真係第一次預上咁無賴既餐廳! 再講, 啲嘢食正正常常,冇啲人講都咁好食⋯⋯ 成個all day breakfast 都好淡味,係要將所有嘢都去點芝麻醬,先覺得有味⋯⋯ 奉勸大家遇上咁多好評嘅餐廳要三思!! 尤其啲好評全部都係由一啲只會寫好評既人寫,大家自己諗啦!