餐廳: 漁樂 (天澤商場)
資訊:

2019-06-15 188 瀏覽
天澤商場呢頭多左好多新食肆,但我感覺都係咩百分百、大家樂集團果d野尼,咁好過無啦,多d唔同菜式揀下無咁悶!佢呢到既下午茶餐都幾抵食,所以同我阿媽尼食下先。菜式一:雞排包25 蚊有埋紅豆冰,呢個好抵食,但你唔可以當午餐食,因為個portion 係半個人到架咋,相信細食既會ok d。菜式二:沙嗲焗豬扒飯無咩驚喜,個沙嗲煮得太甜,都無辣味,豬排得半塊,但39蚊又有埋杯野飲,唔可以complain太多!總括而言,係抵食,但係做唔到東南亞菜果隻風味。

菜式一:雞排包

菜式二:沙嗲焗豬扒飯

總括而言,係抵食,但係做唔到東南亞菜果隻風味。