2021-07-03 394 瀏覽
都明嘅香港pet friendly嘅地方唔多,難得yoho商場係可以帶狗入去。今次選擇左去Green waffle。雖然毛孩冇得入餐廳,但可以相隔一條柱咁放喺商場嘅範圍,而主人就係餐廳內進食。難得可以涼住冷氣同狗狗一齊進食特別要讚嘅地方係,仲有pet menu比狗狗選擇,雖然我地冇叫到,但都欣賞餐廳提供比毛孩講返食物,今次係星期五夜晚黎。happy hour時段先黎一杯cocktail火龍果在加酒,浸味其實都幾特別前菜先食咗雞翼,酸酸甜甜咁都幾開胃主角嚟㗎叫咗個全日早餐,鍾意食waffle既我覺得好味呀!仲一定要加埋maple syrup一粒粒嘅薯仔都好特別鍾意食薯條嘅我,最後再食埋fish and chips 飽哂埋單兩個人五百幾,可以享受到商場嘅泊車優惠。平時想帶埋係室內涼冷氣食下野,都係一個好選擇。不過留意番只可以坐近商場位置嘅時候座位,可能預咗向餐廳留定位好啲

講返食物,今次係星期五夜晚黎。
happy hour時段先黎一杯cocktail

火龍果在加酒,浸味其實都幾特別

前菜先食咗雞翼,酸酸甜甜咁都幾開胃

主角嚟㗎
一粒粒嘅薯仔都好特別

埋單兩個人五百幾,可以享受到商場嘅泊車優惠。
2021-06-04
  • 窩夫