2020-04-28 5083 瀏覽
我已經encore左呢間餐廳幾次,op食評都寫過兩篇。真係好鍾意呢間餐廳。員工態度好nice,有傾有講,又會推介正嘢食。嘢食夠創新,提供fusion菜式,味道又好,又有相同理念,真係極級私❤️推介!今次就帶埋好姐妹上去試下呢間人情味小店。利申:呢個係19年12月既舊po,我哋無違反限聚令架。呢個牛肉係次次食,牛味濃,肉質juicy夠嫩,熟度剛剛好,粉紅色好令,我呢個唔太食得太生既人覺得好OK。粟米旁既醬點配菜食好開胃好好味。個湯汁好鮮,雖然d蜆細細仔不過味道夠鮮,食唔停口。牛腩配薯條既中西fusion菜味道又幾夾wor。一口牛肉一口薯條,一次過滿足曬兩個願望。溫馨提示:一上檯即刻食,熱辣辣先係最佳食用時間。如果飲酒既朋友仔,一定要order呢個下酒小食。呢個就一般般,正常,無咩特別驚喜。呢個墨魚嘴嘴炸物層粉剛剛好,唔會成尺厚,又脆脆哋,點埋個哇沙比醬汁,簡直有畫龍點睛之用。又係另一款一流既送酒小食。呢度既酒精飲品樣令有內涵,酒精濃度足夠,唔會淡某某。我哋飲左好多杯,勁正!唔知幾時先可以再同姊妹們一齊舉杯飲番杯呢?因為自己遲左到,無幸試到下面三款菜式。有機會再黎食。溫馨提示:呢間餐廳有用外

個湯汁好鮮,雖然d蜆細細仔不過味道夠鮮,食唔停口。

如果飲酒既朋友仔,一定要order呢個下酒小食。

呢個就一般般,正常,無咩特別驚喜

因為自己遲左到,無幸試到下面三款菜式。有機會再黎食。

溫馨提示:呢間餐廳有用外賣服務app送外賣,係屋企都輕輕鬆鬆食到架!依家非常時期,知道大家都可能會擔心出街食飯,如果餐餐係屋企煮到悶悶地,不妨試下叫呢間餐廳既外賣啦!

2019-12-17