餐廳: Braza Churrascaria Brazilian Steakhouse
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
朋友介紹之下,黎左呢間巴西餐廳happy friday,印象中真係冇乜點食過巴西菜最覺得新奇係,佢係bbq buffet形式送餐,有個salad corner可以任拎任食,店員會輪住拎「mains」出嚟每枱詢問要唔要,而「mains」就係今次主角,有多款肉類享用,包你食到飽住出去!食一食餐包先,不倒翁形狀好cute,外皮較硬,食落係芝士味~沙律bar非常多選擇,有巴馬火腿、青口、鴨胸、吞拿魚漬、芝士等等而沙律都有幾款,食落去新鮮,開左個靚胃,要留番個肚食多啲肉肉!印象最深刻係佢個洋蔥飯,第一次覺得原來就咁食白飯都咁好食個白飯好有味,洋蔥味好香,而鴨胸同吞拿魚漬都好好食,食完會想再拎多轉無限任拎水果,有菠蘿、蜜瓜、西瓜,藍莓,菠蘿香甜,拎左好多次haha我仲拎埋蜜瓜配巴馬火腿食,咸香+清甜,絕配!到「mains」出場,起碼有齊牛扒、牛肉腩、豬肋骨、雞翼、羊架等等啲肉一輪輪咁出,出得好快,真係食得最多肉係今餐我覺得最出色係豬肋骨,燒得岩岩好,肉質食落去又脆又香口!雞翼同雞腿肉都有,扒類充滿肉汁,juice又惹味!仲有大蝦,香烤過後,口感勁爽勁彈牙,肉質飽滿,啖啖肉! Chocolate L

印象最深刻係佢個洋蔥飯,第一次覺得原來就咁食白飯都咁好食

我仲拎埋蜜瓜配巴馬火腿食,咸香+清甜,絕配!
啲肉一輪輪咁出,出得好快,真係食得最多肉係今餐

我覺得最出色係豬肋骨,燒得岩岩好,肉質食落去又脆又香口!
雞翼同雞腿肉都有,扒類充滿肉汁,juice又惹味!
仲有大蝦,香烤過後,口感勁爽勁彈牙,肉質飽滿,啖啖肉!
Chocolate Lava Cake
 Chocolate Lava Cake ,呢個心太軟不得了,甜度溫度岩岩好,配好雪糕口感一暖一熱令層次昇華左,真係好正!
椰味香濃,配上lemonade飲落又有幾分酸甜,好滿足~
Chocolate Lava Cake