餐廳: 漁樂 (天澤商場)
資訊:

2019-09-09 541 瀏覽
依間餐廳真係嚇死人!初初開店個陣食過,真心認為好食,份量大啦,服務好啦,無100都值90分。今次走嚟食,試食左佢個下午茶餐,39蚊扎肉米線,嚟到得2舊扎肉,2舊魚片,少到可憐!無錢入貨?食個車仔麵咁嘅價位都吾係咁嘅份量咁嘅質素!真係嚇死人咩,食到最賤格係無味,好似白#煞#米線!救命!無辦法食完要反工,迫自己食!食過佢2次知佢可以比辣椒,但又係少得可憐,吾夠我食得辣,我就問佢兜辣椒最衰格,嚟到10隻手指數得晒嘅辣椒🌶️,我就再問佢攞多兜,佢嘅回應竟然係,已經俾咗兩兜你冇得再多,救命???好貴咩啲辣椒?加埋錢俾你都得。食都冇食晒就走左。臨走前我諗住搵經理。佢竟然唔喺度。是但搵左一個收銀講。佢竟然回應我辣椒係有限量,咁唔識變通嘅?好鬼咩真係???然後同佢講啲食物冇味,佢答我係正常?????咩事咩事??話比啲調味醬我就OK??真係估我第一次食??廣東話都學唔正,你間公司係咪真係咁唔得??有冇人有經理電話可以俾我,真係你晒大譜!奉勸你哋咪食,真係一啲都唔好食,況且唔會係平!
依間餐廳真係嚇死人!
2019-09-09