2024-04-05 451 瀏覽
第一次寫食評,因為差到一個點,唔寫唔得。今次第三次黎,只係因為去開k11 musea, 想座outdoor 既餐廳,之前覺得食物一般。1,今日去到都係坐outdoor 位,我隔離抬個大陸男人隻手完全放左係我張sofa,個帶位叫我坐呢到果時佢應該見到,但冇出聲,我坐低後用個cushion 整一整,佢先放低返隻手。2, 發現佢啲cushion全部勁污漕,好恐怖。3, 坐低就叫你QR code落單,水都冇杯,叫先有。4, 叫左burgers薯條,之前食過burgers係一般, 但薯條好食既,今次薯條都keep到,但份量少左,burgers個牛,係超級難食,係冇任何味道,人生食過最難食既burgers。5, 叫左抔花茶,熱既,上既時候多左杯似舊冰既野,我問佢係乜,佢話你叫既xx花茶,我指住果杯好似冰既嘢問,佢冇答。叫左呢兩樣嘢埋單$253, 完。
2, 發現佢啲cushion全部勁污漕,好恐怖。
3, 坐低就叫你QR code落單,水都冇杯,叫先有。
叫左呢兩樣嘢埋單$253, 完。